På vift med dotra

  2009-03-30    15:37:57

Jag och dottern har varit i Nyköping idag för hon hade tid på ögonmottagningen och när vi ändå var i stan så bytte jag några kläder på Gina tricot som jag köpte förra veckan... hade tagit helt fel storlek =) så kan det gå. Bytte en tunika mot en mindre och lämnade in en annan som jag bytte till ett linne i stället, så nu är jag helnöjd.
Efter vi hade bytt kläderna så strosade dottern och jag runt lite på stan och kollade i några andra butiker & fönstershoppade ;)

Sen blev vi hungriga så jag frågade vart vi skulle äta och dottern bestämde att vi skulle åkt till MAX så det var dit vi begav oss.Dottern tog en Max box & jag åt en jättesmarrig kycklingsallad, fast jag var hur sugen som helst på en flottig hamburgare och strips. Försöker ju gå ner några kg så ibland så får man väl offra sig för att bli fin ;)

På g ikväll

  2009-03-28    16:30:52
Ikväll så blir det krogbesök, det var hur länge sen som helst jag var ute och drack så man får se om det är lika roligt som när man var yngre... men man säger ju det blir så roligt som man gör det och jag är inställd på att det blir en kanonkväll =)

Men först så ska vi vara hemma hos Malin och fördricka lite & sjunga lite singstar, bättre "uppvärmning" kan man ju inte ha ;)

Så här blir nog kvällens outfit... allt som jag har på mig är det som jag köpt i veckan, förutom tubtopen som jag har som kjol ;)


Forever young?

  2009-03-28    15:28:48

Va på systemet idag för att köpa lite att dricka till ikväll, för dricka ska det göras ;) Hade min son med mig oxå som är 8 år för vi skulle till leksaksaffären efteråt. Jag plockar på mig lite cider,nä jag inte blivit helt vuxen än ;). Brukar nästan alltid få visa leg när jag handlar, beroende på vem som sitter i kassan, så jag pratade lite med sonen så att personen i kassan skulle förstå att det var min son... men inte det inte jag fick visa mitt förbaskade leg iaf!!! Men herregud jag är 27 år och hade tom barnet med mig men fick ändå visa legget. Alltså så skulle jag ha vart 11 år när jag fick min son hahaha.

Jaja så är det att ha ett "barnsligt" utseende. Man får väl ta det positivt, tänk att va 60 år och se ut som 40 år inte helt fel det inte ;)

Spenderings time

  2009-03-28    15:12:39
I veckan så har jag shoppat loss totalt =) Det har blivit både det ena och det andra, kläder, skor, handväska & heminredningsaker. Har inte handlat så här mycket till mig själv på evigheter. Kändes ganska kul faktiskt, har alltid blivit kläder till barnen när jag skulle köpa något till mig.

Igår slog jag till på stort och köpte 2 par skor till mig själv =) aldrig hänt förut. Skulle egentligen köpa ett par skor utan klack för jag blir så lång med klack men kunde verkligen inte hitta några snygga, i min storlek eller i rätt färg.

Så dom här två blev det med bara "liten" klack ;)

Det bästa av det bästa

  2009-03-24    22:20:17
I dag efter jobbet så köpte jag en ny foundation för min gamla tog slut. Har provat flera olika men ingen som är lika bra som den här. Den är dyr men så mycket värt det... Me like =)

Okej igen

  2009-03-23    22:03:11
Mår mycket bättre nu =) Körde 1 timme på min Orbitrec så jag svettades väl ut allt ;)

Nu längtar jag bara till på onsdag då det blir en tripp till Skärholmen och IKEA... pengar ska spenderas ;)

Kram på er och god natt... ska upp tidigt i morgon och jobba

Helt off!

  2009-03-23    15:31:35
Är helt nere idag och vet inte varför... vill absolut ingenting, inte städa, inte tvätta, inte laga mat, inte blogga, inte träna, alltså ingenting! Orkar inte ens engagera mig i barnen, dom här dagarna så får dom underhålla sig själva, tråkigt nog :(

Får såna här dagar lite då och då men vet inte vad det beror på... kan va hur glad som helst ena dan och nästa vill jag stänga in mig i ett kolsvart rum och bara vara i fred. Vill verkligen inte känna så här för det finns egentligen ingen anledning till det . Hoppas det blir bättre under dan som går.

It really sucks BIG time!!!!

Träningsvärk

  2009-03-21    23:07:38
Äntligen har jag tagit mig i kragen och börjat röra på mig =) Gick på promenad med Malin och hennes häst i torsdags och igår så trampade jag på i 1 timme på min orbitrek som jag har hemma, fick typ borsta bort allt damm först innan jag kunde börja ;) 
Jag vaknade i morse och först så trodde jag att jag legat konstigt i sängen men efter ett tag så kom jag fram till att jag hade världens träningsvärk i mina axlar efter mitt pass på maskinen, gör typ ont så fort jag rör armarna... ajajaj =(
Så idag blev det en powerwalk med Malin igen fast utan häst den här gången. Känns faktiskt väldigt bra och det är ju så mycket roligare att gå med någon än att gå själv =)

Har bestämt mig för att dom dagar vi inte kan gå promenad så ska jag köra 1 timme på min maskin =) Ska ju bli fit for fight för stranden i sommar ;)


My dream machine ;)


 

Jaha nu då?

  2009-03-20    14:50:42

Jäkla tvättmaskins h*****e!!! Grrrr och morrr. Har fått tvätta samma tvätt 3 ggr nu för att maskinen inte funkar som den ska, den tvättar som den ska och sen piper att den är färdig men man kan inte öppna luckan så jag stängde av för att kunna öppna luckan och lägga in lite kläder i tumlaren (var tvungen att få mina arbetskläder torra snabbt) och det bara rann vatten om kläderna. Så jag stoppade in dom igen och centrifugerade tvätten igen för att få bort vattnet... men samma sak hände igen, kläderna var fortfarande dyngsura , så jag fick vrida ur mina arbetskläder innan jag kunde stoppa in dom i torktumlaren och lät resten av kläderna ligga kvar i maskinen.

Efter dag 3 då jag fortfarade kämpat med tvätten för att få den torr så upptäckte jag att maskinen inte pumpar ut vattnet när den är färdig. Så Johan skulle kolla om det satt fast nått i pumpen och det bara öste ut vatten, hur mycket kan det finnas egentligen?? Men han hittade ingenting så det blir till att skruva isär tvättmaskin i helgen :(

Våran tvätthög bara växer mer och mer för varje dag som vi inte har en fungerande tvättmaskin (och det där är bara den ena tvättkorgen)

 

Ingen vila ingen ro

  2009-03-19    16:30:40
Idag så har jag varit ledig och alldeles själv hemma =) så då var det lika bra att passa på att städa heeeela huset. Jag har plockat undan överallt, dammsugit alla rummen, tvättat och diskat. Började halv 8 och var färdig kl 11 så då var det dags för frukost, 3 knäckemackor  blev det idag :) Då blev man ju trött när man satte sig ner en stund men sen blev det en promenix på ca 1 timme med Malin och hennes häst Classie i det fina vårvädret ,men usch vad det blåste kallt ibland... burrr hurr.

Sen var det dax att handla & hämta barnen på dagis/fritids å nu blir det till att laga mat till la familia och sen hänga tvätt och göra det finstilta i städningen å städa bort allt småplock som man knappt vet vart man ska göra av... hur mycket saker kan man ha egentligen???

Det är verkligen skönt att vara ledig och va hemma å koppla av ;)

Några ponnys vi såg på promenaden... sååå söta

Vår?

  2009-03-18    23:38:20
Äntligen så har solen letat sig fram, i två dar dessutom inte illa =) Men dom här soliga dagarna så har jag ju jobbat kväll och missat solen totalt och bara sett den genom fönster på jobbet :( Men det var inte varmt idag fast solen lyste så fint, det blåste iskallt när jag åkte med barnen till dagis, burrr. Men man blir så mycket gladare och piggare när solen är framme än när det är grått och trist ute. Är ledig i två dar nu och hoppas verkligen att solen kan hålla sig framme då med så man kan få gå ut och njuta lite av den =)

Tripp trapp trull

  2009-03-17    22:59:45

Egypten eller nästan i alla fall

  2009-03-16    21:20:22
I kväll så har jag sytt, fixat & trixat med lite kläder. Dottern ska på maskerad i morgon på dagis med tema Egypten och eftersom det inte finns så många maskeradaffärer här i närheten så blir det ju till att hitta på något och sy en dräkt själv. Dottern hade bestämt sig för att vara en mumie så jag letade efter vita kläder som jag kunde göra om till en mumiedräkt. Jag hittade en vit långärmad tröja som jag limmade fast elastiska gasbindor på och ett gammalt linne som jag gjorde om till en kjol... även mumier måste ju vara fina ibland ;)
Nu är dotra redo för maskeraden i morgon =)

Borta bra men hemma bäst

  2009-03-15    21:40:40

Blev bortbjudna på 60-års middag på idag till svärföräldrarna. Jag hoppades det var någe gott för jag var verkligen vrålhungrig. Dom bjöd på smörgåsbord som bestod av olika slags skivor med kött, frukter & grönsaker och till efterrätt blev det choklad & mangomousse tårta och lingon/äppel kaka. Det var riktigt gott men gud så mätt jag blev man var ju tvungen att prova allt =)

Sen var det skönt att få komma hem igen och lägga sig å vila på soffan, tror t.o.m att jag somnade till en stund ;)

Vin & ett par drinkar

  2009-03-14    20:21:01

Malin & Pontus kommer hit om en stund för att snacka lite skit och dricka lite alkoholhaltiga drycker... Okej jag och Malin kommer snacka lite skit och dricka lite goa grejer. Grabbarna kommer nog ha fullt upp med att spela Wii  =)

Vi får se om vi håller oss hemma hos oss eller om vi går ut och svänger våra lurviga ;)

Inte som alla andra

  2009-03-14    13:16:15
Min katt äter ostbollar med nachosmak!?


Man kan säga att hon är lite speciell annars oxå ;)

Äta bör man...

  2009-03-14    12:00:26


Har börjat äta knäckemackor med tomat, salt & peppar på till frukost. Hurt smarrigt som helst faktiskt =) Så såg jag såna där mini marshmallows i affären igår så jag var tvungen att köpa såna till barnen. Sen har jag alltid velat pröva att dricka varm choklad med marshmallows i så det provade jag och barnen i morse... barnen tyckte det var gott men det blev ingen i love it upplevelse för mig, men nu har jag i alla fall provat. Ser mer fint ut än det smakar tycker jag.

Det är inte alltid så lätt

  2009-03-14    00:52:39
Jag är ju hemma själv med barnen ikväll för Johan är på 30-års fest hos en kompis så jag messade nyss för att fråga hur han har det:

Jag - "Hej älskling vad gör du?"
Johan - "Nu är vi jätte fulla Och cl på tagi henn"
Jag -  "Va???"
Johan - "Ingenaning jag är fullk"

Joråsåatt det blir nog bra!?

Helt underbar

  2009-03-13    21:48:42
Den här låten Love Story med Taylos Swift kan jag inte få nog av, skulle kunna sätta på repeat och lyssna på den en hel dag =)

Tur eller otur?

  2009-03-13    21:27:10
Idag så är det ju Fredagen den 13! Whooo scary... eller inte? Är faktiskt inte skrockfull så jag har inte tänkt på att det är "oturs dan" idag. Har inte haft mer otur idag än någon annan dag hahaha, nä skämt & sido har faktiskt inte hänt något speciellt idag som får mig att tänka på att det måste bero på att det är Fredag 13, varken tur eller otur.


Har du haft tur eller otur idag?

Favorit...

  2009-03-12    21:18:27
... serien på tv just nu är Criminal minds.


Är typ ett tv-serie freak =) På måndagar kollar jag på CSI NY, tisdagar House, onsdagar Grey's Anatomy & på torsdagar så är det Criminal minds. Så kl 21 på vardagar så sitter jag som klistrad framför tv'n förutom när jag jobbar kväll ;)

Är det någon annan som följer någon tv-serie?

Lite kärlek =)

  2009-03-11    22:25:02

♥ Detta möttes jag av när jag kom hem från jobbet idag 


Jag älskar dig! Du är mitt allt hjärtat. Puss på dig

Virrig? jag? Näe!

  2009-03-11    21:30:07

Idag så har jag jobbat kväll så jag har varit hemma på dan och tvättat & donat. Men tidsoptimisten jag åkte hemifrån 13.50 och var ombytt och klar på jobbet 14.05, hade stressat som en gris för att komma i tid till 2, jag gick in till kontoret för att hämta nycklarna och såg då på mitt schema att jag skulle ha börjat kl 15. Jag som trodde att jag  hade kommit 5 min försent hade plötsligt kommit 55 min för tidigt i stället hahaha. Ja ja så går det när man jobbar olika tider varje dag och inte kollar schemat hemma innan man åker till jobbet.

Vill ha

  2009-03-11    09:39:37

Mumsfillibabba

  2009-03-10    20:12:20
Idag jobbade jag bara till kl 13 idag rena lyxen ;) Så jag åkte till Johans jobb på en lunchdate och han hade tänt ett värmeljus och ställt på bordet så det skulle bli lite mysigare =) Sen åkte jag och handlade & hämtade barnen på fritids/dagis. När jag kom hem var det dags att laga mat och eftersom Malin & Pontus kanske skulle komma över och kolla på film med oss så bakade jag lite dumlemuffins som man kunde smaska på ;) Men tyvärr så mådde Malin inte så bra idag, krya på dig :) så vi träffas nog i helgen och dricker lite vin i stället... skoj skoj =)  Men barnen blev väldigt glada över muffinsen ;)



Eftersom jag inte är nån konditor så ser mina muffins inte riktigt ut som dom ska göra men dom smakar likadant ;)

Nä nu ska jag nog ta en huvudvärkstablett för det känns som huvudet håller på att explodera.

Kram på er 

Vovve

  2009-03-09    20:48:01
Jag skulle verkligen vilja ha en hund och jag har helt klart fastnat för en ras som heter American staffordshire terrier men som även kallas Amstaff. Det går ju faktiskt inte att köpa en hund om bara en vill ha det. För Johan är inte så mycket för hundar men den här rasen skulle han oxå kunna tänka sig att ha , han är lite petig när det gäller hundar =) Det är ju mycket praktiska saker man ska tänka på oxå när man skaffar hund t.ex kommer den vara ensam mycket på dagarna, kan någon passa hunden om man inte är hemma, hur mycket kostar det att ha hund och att man ska gå ut med hunden i ur och skur osv. Har ju haft hund förut när jag var yngre så jag är ju inte helt lost på vad det innebär att hund. Men sånt brukar oftast lösa sig om man bara planerar lite i förväg.

Den här Amstaff valpen såg jag på Blocket idag och blev dökär direkt. Synd bara att man inte har råd riktigt än =(
Mera valp bilder som jag har hittat på nätet, det är ju som man smälter =)

Dom vuxna hundarna tycker jag oxå är fina.

Någon annan som har hund eller är i hundköpar tankar? Vilken ras har du eller skulle kunna tänka dig?

Men herregud!

  2009-03-09    10:40:18
Såg reprisen på andra chansen i melodifestivalen igår och jag förstår inte hur Caroline af Ugglas med låten Snälla snälla kunde gå vidare??? Den är ju helt hemsk... hon kan ju inte sjunga ens en gång och hon kan inte föra sig på en scen heller, bara liksom står där och viftar med armarna åt alla olika håll och gör konstiga mineroch klädseln ska vi inte tala om. Näe kommer bojkotta Melodifestivalen helt om hon vinner i finalen.
Sarah Dawn Finers låt, Moving on och Sofia Berntsons låt, Alla var väl helt ok men jag trodde faktiskt att det var den svenska melodifestivalen och inte den grekiska?
Det är okej om man har en låt som kanse har några ord på ett annat språk i texten men inte att hela låten är på ett annat språk, utom på engelska förstås, då tycker jag att hela poängen med den svenska melodifestivalen är helt meningslös.

Eftersom jag inte har sett alla bidragen som kommer i finalen så kan jag inte säga vilken som är min favorit just nu... tänkte jag skulle försöka se finalen på lördag för att se om jag har någon favorit ;)

Vilket bidrag är din favorit?

Söndagsfilmen...

  2009-03-08    22:03:09
... är Beck, den svaga länken som jag och hjärtat & tittar på just nu.

Host host

  2009-03-07    23:12:44

Blir inte ett så långt inlägg just nu för jag mår inte så värst vidare.
Har inte hänt något speciellt idag förutom att jag har jobbat och när jag kom hem så började jag städa & dona  här hemma. 


Är förtfarande rejält förkyld och har fått en hemsk förkylningshosta som bara blir värre det gör ont när jag hostar och så det känns som om man ska hosta sönder lungorna eller nått :( Det är inte så ofta jag får den här hostan, typ en eller två gånger per år, men den är verkligen besvärlig när jag väl får den.

Nu ska jag gå och lägga mig och se om jag kan få någon sömn i natt. Så nu blir det till att knapra ipren, ta nässpray, försöka få i mig den vidriga hostmedicinen *urk* och tillslut ta en halstablett. Känns som om man är ett vandrande apotek hahaha.

God natt på er, hoppas ni har det lite lättare att somna än  mig. Kram

Äntligen Fredag!

  2009-03-06    22:20:55
Jag gillar fredagar för att dom är lite speciella för mig och familjen. Är alltid ledig på fredagskvällar så då brukar vi alltid äta något gott... oftast brukar barnen få välja middag så dom får något som dom tycker om. På kvällen så sitter vi alltid i soffan allihopa och bara myser och barnen får chips, popcorn eller ostbågar att smaska på =)
Ffredagsmiddan är som en sexakt (före, under & efter) här hemma för mig och Johan... när vi tillagar maten så är det som ett förspel, man är så hungrig och bara väntar på själva akten (middan) sen när man väl börjar äta så äter man upp maten på typ 4 sekunder för att man är så hungrig, inte för att det går så fort för oss ;) sen har man kastat i sig maten och är proppmätt och bara vill somna hahaha.

Idag blev det stekt kött, potatisgratäng & sallad med ett glas rött vin, smarrigt värre var det =)


Efter maten så fick barnen pringels, deras favorit chips och sen var dom nöjda för dagen :)


Dom provade en ny sort - Dill smak som fick väl godkänt av barnen men Johan tyckte sådär =)

Nu ska jag och älsklingen kolla på film - Not another teen movie. Någon som har sett den & och vad tyckte ni?

Kram 

Förkylt

  2009-03-04    20:11:13
Idag har jag varit ledig och tur var det för jag har fått en rejäl förkylning, täppt i näsan, hostar, ont i halsen & är  tung i huvudet. Det började igår på jobbet, fick rejäl huvudvärk så jag trodde huvudet skulle sprängas å hostan blev värre & det hjälpte ju inte direkt att jag jobbade till 21.30 heller var helt slut när jag kom hem.
Så jag har inte gjort så mycket idag, tvättat en maskin, diskat och haft Casper hemma för han är oxå förkyld och hostar.

Snart så...

  2009-03-04    19:26:54

... är jag heeelt färdig med bloggens utseende =) Är mycket nöjdare med denna än med den förra, vill bara försöka förbättra lite på kommentarsidan sen är jag helnöjd iaf ett tag ;) När man väl har börjat pilla så kan man inte sluta... bara jag som känner så?

Kaos!!!

  2009-03-03    14:34:14
Håller på och fixar lite i bloggen men hinner inte mer nu för jag måste åka och jobba så ni får stå ut med hur det ser ut ett tag tills allt är fixat och färdigt.

Kram