Shopping

  2007-03-23    19:31:03
I dag så har jag varit i Nyköping och försökt köpa ett par jeans till mig... det var heeeeelt omöjligt att hitta några... tror jag provade alla sorters jeans på H&M men inga passade antingen så hade jeansen super low waist så att ALLT syntes eller så fanns det inte i min storlek... sen gick jag till JC och där hade dom rea på jeans och jag började kolla och hittade bara byxor i storlek 25 till 28 hade man riktig tur så kunda man hitta ett par i storlek 30 och det är ju oxå för litet för lilla mulliga mig... men hallå måste man vara mager som en jäkla sticka nu för tiden för att kunna köpa jeans??? Så jag gav upp får väl gå i mina förstora eller trasiga byxor ett tag till.
Men det blev ialla fall massor med kläder till barnen... sååå ovanligt, man bestämmer sig för att köpa kläder till sig själv men i stället kommer man hem med flera kassar till barnen....
Ja ja jag köpte en tjocktröja till mig själv och ett par nya träningsskor eftersom mina råkade ut för en liten olycka :o) Så något till mig blev det i alla fall.

Det var nog allt just nu.

Kramizar på er

Glasögon

  2007-03-22    20:23:39
Idag var jag och hämtade Denices glasögon på Guldsmen´s i Gnesta... Först så blev hon jätteglad men sen efter ett tag så ville hon inte ha dom och gick runt här hemma och var jättesur för att hon var tvungen att ha dom på sig. Men efter mycket komplimaner om att dom är jättefina och hon är jättesöt i sina glasögon så har hon börjat acceptera dom mer och mer... vi får väl se hur det blir framöver :o)  

 
     
Så här ser vår tjej ut nu för tiden... :o)

Jaha ja...

  2007-03-22    15:33:26
Nu var det ett tag sen igen jag skrev något här... måste verkligen bli bättre på att skriva i min blogg :o)

Vad har hänt nu då?? Jo i måndags så var jag och besiktade bilen i flen och jag hade 2 fel, ett missljud i hjullagret och en skada på en bromsslang. Så då blir jag ju tvungen att ombesikta den igen inom en månad :o( 
Men det är ju tur att jag har en sambo som är bilmekaniker... men det är egentligen både bra och dåligt... det som är bra är att jag bara lämnar bilen hos honom och så fixar han allt, men eftersom han gör allt så kan jag ju absolut ingenting om bilar så om bilen skulle paja eller dö om jag var på väg någonstans så skulle jag ju stå där som ett jäkla fån och inte kunna någonting. 
Sen var jag och hälsade på hos min mamma och följde med henne och handla för hon har inte mått så bra på sistonde.

I tisdags så hände det absolut ingenting för jag var tvungen att plugga på mitt Etik prov så jag kunde inte följa med Anna och träna :o( 

I onsdags så var det å dags för mitt prov och jag tyckte att jag inte kunde någonting utan bara satt där och svamlade och hittade på saker när jag skrev... men tydligen så kunde jag någonting för jag fick VG på provet :ob Sen på lektionen så pratade vi om andningen och andningsorganen och det var mycket information det men det var spännande och roligt men vid kl 15.30 så började alla bli trötta och inte orka mer så då fick vi sluta för dan.

Och idag då så lämnade jag barnen på dagis kl 7.30 och sen åkte jag och Anna och tränade lite. Senare på förmiddan så hade jag en tid hos frissan... det var verkligen skönt att få bli någorlunda korthårig igen... så nu kan jag äntligen göra frisyrer igen för det gick inte förut det låg bara platt på huvvet jämt och gick inte att göra något åt... såg ju för jäkla taskig ut i håret men det är fixat nu :o) 
Nu är det bara färgningen av håret som saknas och rara Anna har erbjudit sig att hjälpa till om det behövs och det gör det alldeles säkert.

Nä nu ska jag hämta barnen på dagis och fixa lite käk till the family.

Kram och hej på er

Fjällen...

  2007-03-17    20:07:25
Nu har jag pratat lite med Johan som är i fjällen och dom gör verkligen inget annat än att åka skoter och dricker öl. Fick lite bilder därifrån oxå....men eftersom Johan inte har en kamera på sin mobil (helt off alltså) :o) så har Pontus fått skicka från sin mobil och så här ser det ut där uppe.image8
Det är Johan till vänster och Hasse till höger på snöskotrarna. Jag skulle verkligen inte heller vilja vara där och åka skoter... eller hur!!! Ser ju inte hur fint och mysigt ut som helst där... Sämre utsikt har man ju sett :o)image9
Så här ser Johan ut på kvällen efter en dags sköterkörning.... Men herre gud vad har jag gjort för fel?? Han har öl i ett vinglas och ser ut som jag vet inte vad... jag lovar att han inte alltid ser ut så där.. hahaha.
Nä nu ska jag ta på barnen pyjamas för dom börjar bli väldigt trötta och griniga.... men dom är ju söta när dom sover ;o)

Bye bye på er

Tråk!!!

  2007-03-16    14:47:49
Oh my goood så uttråkad jag är just nu...
Sitter här alldeles själv och känner ingen lust för något just nu :o(   Det som skulle kunna pigga upp är lite festande med kompisar men det går ju inte för är ju hemma själv med barnen för Johan är i fjällen med jobbet, åker skoter och dricker öl. Han åkte i onsdags och kommer hem på söndag kväll. Så nu är man gräsänka. Men kanske på lördag så blir det lite dricka viiin med Anna och några fler kanske :o)
Igår var jag och Anna med min klantiga katt (som hoppat ner från taket) på Animalen i Södertälje... han var tvungen att röntga sitt bakben eftersom han haltade och hade jätte ont och bara skakade och skrek när han rörde sig eller om man kom för nära. Tack och lov var inget brutet utan hade bara ett sår och stukat sitt ben rejält. Men dyrt blev det i alla fall 3256 kr kostade kalaset men eftersom han är försäkrad blev det lite mindre... så nu dammar min plånbok rejält efter det besöket. 
Och idag följde jag med Anna till Flen för hon skulle besikta bilen :o) och jag tror aldrig att jag har haft så kul när man har besiktat en bil... under färden dit så berättar Anna att det lossnar stoppning från ljuddämparen... jag tänkte att det inte var så farligt men när vi hade kommit fram så gick vi och kollade om det hade kommit ut något och det hade det ju... det såg ut som om någon hade stoppat in en peruk i avgasröret och det hängde ut typ 1 meter av stoppningen i ljuddämparen... hahaha jag höll på dö av skratt... när vi samlat oss lite så tänkte vi dra ut det och det tog aldrig slut och det vi fick ut gömde Anna under förarsätet... Ja det var riktigt roligt. Följer gärna med när den ska ombesiktas... hahaha  XD

Nu ska jag åka och hämta barnen och sen åka til Gnesta,fixa glasögon till Denice och hämta ut medicin till katten på apoteket.

Så kram på er

oj oj oj....

  2007-03-09    09:27:59
Vad länge sen man skrev här då! Det måste ändras på!!!
Vad har hänt sen sist då... Ja, i lördags så var jag och Johan var på 26 års kalas hos min kompis Anna i Hölö.. det bjöds på en jättegod pastasallad som jag nog ska ta receptet på och drinkar och läsk... skulle ju jobba på söndan så det blev inte så mycket dricka för min del och Johan körde, men det var jättetrevligt. 
I onsdags så var jag på KTC i solna och fick lära mig att ta venblodprov på en låtsas arm, sätta kateter på en tjej- och killdocka och ta blodtryck på klasskamrater... Det var skit kul.. fyllde hur många provrör som helst med "blod". Det är verkligen sånt som jag vill jobba med när jag är färdigutbildad.
Och i går så var det min sista dag på praktiken *snyft* personalen och dom äldre har varit helt underbara man kunde nog inte ha kommit på en bättre praktikplats än där, alla har varit så goa och glada. Har sökt sommarjobb där oxå så man får hoppas att man får det. Ska oxå ansöka om att få jobba där som timvikarie... pengar är alltid bra att ha ;o)
Man har ju lyckats bli förkyld oxå... guuud så ovanligt!! Men det här känns inte som en vanlig förkylning utan jag har hosta och känner mig konstig i halsen... Så bättre kan man nog må *host* *host*.

 Kram på er

Vinkväll

  2007-03-02    14:10:00
Igår var det vinkväll hos Anna... det var bara vi där men det var jätte kul och trevligt var det. Anna kom och hämtade mig hemma kl 18 och sen startade vinkvällen  
Käk fick man ju där oxå... lax med potatis och romsås, ruccolasallad och avokado och vin förstås men den hade jag med själv.  Smaskigt var det i alla fall. Det kommer bli flera vinkvällar framöver som man ser framemot.
Det blev mycket prat om våran undersköterske utbildning och våran äldreboende praktik, det är bara kul och höra vilken skillnad det var på dom olika boendena.
Vi tränade på att ta på oss handskar sterilt och det var inte det lättaste och Anna satte på mig två olika förband som hon hade fått från sin praktik på IVA.

Problemet var bara att ta sig hem sen... tänkte att när man väl skulle hem så var det bara att ta en taxi... trodde jag ja, ringde 2 st olika taxibolag vid midnatt och inget av dom svarade... det är ju lite väl långt att gå nästan 1 mil mitt i natten.
Så Anna ringde Lenisen som precis hade slutat jobba och frågade om Lenisen eller om det fanns någon av hennes kollegor som kunde köra hem mig ... och det fanns det... en snäll själ som ändå skulle åka förbi både Annas och mitt hus när hon skulle hem, så hon körde hem mig mitt i natten när taxin inte svarade, så där förlorde dom en kund... dom kanske skulle börja svara i telefonen när folk ringer och vill beställa taxi så slipper dom förlora en kund.

Det var allt just nu
Ha det bäst

Bloggare

  2007-03-01    10:43:52
Då så! Nu har jag oxå lyckats få till en alldeles egen blogg :o)
Just nu så har jag ingen aning om vad som kommer att skrivas här men det märks nog *ler*
Ska försöka skriva så ofta jag kan och när det har hänt något som man vill få ur sig.

Tror inte det blir så mycket mer att skriva just nu för jag måste plugga lite oxå *ler* Man kan ju inte bara roa sig i livet... måste vara lite nyttig och ordentlig oxå.

Ha det så bra så länge
Kram på er som läser detta, om det är någon som läser min blogg.
Aja jag skriver i lite alla fall om det är någon som tittar förbi.