Bättre lycka nästa gång!

  2009-02-28    22:47:39

Idag så har vi bara varit hemma och slappat på dan... behövdes efter gårdagen ;) 
Hade ingen ork att laga mat idag heller och då frågade Oscar om vi kunde köpa pizza idag... perfekt tyckte jag som kände mig lat =) Så det blev en hawaii till Oscar & Casper, toast till Denice som inte gillar pizza och en kebabrulle till mig =P men orkade bara halva så resten får jag ta väl som nattmål eller nått.



Efter maten så fick jag ett mess av 
Malin som undrade om jag och barnen ville komma över en stund för att smaska på chokladbollar och titta på hästarna. Självklar ville vi det så vi tog på oss kläderna och åkte dit- Men så fort vi kom in i deras hall så kräktrs Denice rakt på golvet och över Casper :( Så det var bara att skjutsa ut henne igen stackarn... så jag fick börja torka deras hallgolv, altan och trapp. Bättre entré kan man nog göra hos folk hahaha. Hon verkade må bättre sen så vi stannade en stund för att titta på hästarna och kossorna men vi hoppade över chokladbollarna.
Nu så ska jag nog se en sorglig kärleksfilm och gråta en skvätt... man måste ju lätta trycket på tårkanalerna ibland och man får passa på när inte älsklingen är hemma ;)

Älsklingens äventyr

  2009-02-28    00:26:25

Idag har jag pratat lite med älsklingen som är uppe i fjällen och roar sig :) Första gången jag pratade med honom så var dom på väg till Sälen med skotrarna för att äta lunch och sen ringde han när jag och barnen var på väg hem från bion men det gick inte att prata för det låter något fördjävligt om bilen just nu *troligtvis om drivknuten* det låter som en hackspett hackar mot plåt HELA tiden. Det lät hela vägen till bion och hela vägen hem, i ca 1 ½ timme sammanlagt, snacka om att man var trött i huvudet när man kom hem... hade stereon på hög volym men det hjälpte inte, kan ju inte höja hur mycket som helst för då blir ju barnen typ döva. Jag fick ringa tillbaka när vi hade kommit hem och då hade dom kommit tillbaka till stugan och satt just då och drack öl... man blir ju törstig att köra skoter ;)
Han berättade att det är minst 1 meter lössnö ute i skogen och att man sjunker ner till midjan när man hoppar av skotern :S kanske ingen ide att jag åker upp dit för jag är inte så förtjust i snö och kyla och han nog aldrig varit det heller, hatar att frysa ;) men han säger att det är skillnad på vintern där uppe än vintern här hemma. 
Johan skickar lite bilder till mig ibland så jag ska se hur det ser ut  och vad dom gör eftersom jag aldrig har varit där uppe.

Här kommer några:

Det kommer nog flera bilder så fort jag får några nya =) 

Kram på er

Biobesök på Heron City

  2009-02-27    23:01:25

Gräsänka

  2009-02-27    00:32:45
Idag så åkte Johan och några andra från hans jobb till fjällen som dom brukar göra varje år för att åka skoter och det blir säkert lite öl drickande oxå, så jag blir själv med barnen under tiden. men några saker har jag planerade för i helgen så att man inte bara blir hemma med sura och griniga barn för att dom är rastlösa och uttråkade.
Det är faktiskt lite skönt att bli ensam i några dar för då kan jag äntligen kolla på dom filmer som Johan bara vägrar att se =) och jag tror att det bra att vara ifrån varandra några dar så man kan börja sakna varandra igen. Vi har varit ihop i 8 ½ år nu och jag älskar honom  fortfarande hur mycket som helst och vi har alltid roligt ihop, har samma humor och skrattar åt samma saker  =) men vi ser varandra näst intill varje dag, det är inte ofta vi hittar på saker på tu man hand utan vi är oftast hemma med barnen och så jobbar ju jag varannan helg då blir det inte mycket tid över för annat. Men ändå så vill jag umgås bara med honom utan barn ibland och det är inte heller så lätt pga jobbet och så måste man ju ordna barnvakt till 3 barn. Men dom växer så otroligt fort så det är bäst att ta till vara på tiden medans dom är små och man fortfarande har lite att säga till om ;)

Nä nu så ska jag nog ta mig till sängen så att man orkar med morgondagen. God natt och sov gott

Äntligen....

  2009-02-25    12:34:26
Så kan jag blogga igen efter ha varit sjuk och en dator som har krånglat för jag var och köpte en laptop igår =) Blev så less på den stationära som inte funkar som den ska och då har jag inte haft någon lust att blogga men det ska det bli ändring på ;)

För en gångs skull så har jag och Johan haft lite tid för oss själva utan barnen :) Eftersom vi inte hade varken barnvakt eller tid att fira alla hjärtans dag så  bestämde vi att vi skulle försöka lördagen efter i stället... sagt och gjort vi fick barnvakt och vi åkte till Heron city för att äta lite och kolla på bio. Vi hade inte så jätte lång tid på oss att äta innan bion började så vi tänkte äta där det finns massa snabbmats restauranger men det är sånt jäkla liv där så vi brukar inte äta där men nu var vi så illa tvungna för annars så skulle vi missa början på filmen. Men när vi åkte upp för rulltrappan så såg vi en restaurang som hade Asia buffé, perfekt tänkte vi asiatiskt är gott och buffé går fort så det blev ju två flugor i en smäll ;)
  Den här filmen såg vi och jag tyckte den var bra, gillar Wallander och Beck filmer och har än inte blivit besviken ;)

 

Jobb jobb jobb

  2009-02-18    11:42:05
Igår var det jobb heeeeela dan 8.30-21 var min fina arbetstid. Det gör mig absolut ingenting att jobba långa dagar hellre det än många dar i rad men igår var en speciell dag det var nämligen så att det går magsjuka på avdelningen jag jobbar på och 7 av de 9 boende var sjuka. Var inte ett dugg sugen att gå till jobbet kan jag säga =/
Men dagen blev betydligt bättre när en av de boende var tvungen att åke till Nyköpings lasarett och eftersom jag jobbade heldag så kunde jag följa med så 3 1/2 timme fick jag komma bort från magsjukan =)
Det enda problemet som var va att färdtjänsten hade tydligen höjt priset den 1 Jan så det var ju dubbelt så dyrt att åka till Nyköping så hela slanten jag hade med gick till bara dit resan =/ Jaha det var ju bara ringa jobbet och fråga hur vi skulle ta oss hem??? Som tur va så var chefen kvar på jobbet så hon la ut pengar för oss när vi kom tillbaka.
Men trevligt hade vi för vi mötte personal och boende från en annan avdelning där jag jobbar som oxå väntade på samma färdtjänst tillbaka så vi satt och pratde tills taxin kom.
Men det var faktiskt lugnt på jobbet igår för det värsta hade redan varit =) tur att man inte jobbade i helgen för det hade tydligen varit det värsta dom hade varit med om som jobbade och dom har ändå jobbat där ett väldigt bra tag.

Men idag är jag ledig förutom att det är APT möte idag mellan 13-16 som man måste gå på men i morgon så är jag helledig =)

Hahaha

  2009-02-16    14:58:52
Fick just höra av min käre sambo att det inte gick att kommentera mina inlägg *typiskt* så går det när en amatör är och ändrar i mallarna ;).

Jaha ja så det var ju bara att gå in på mallarna och leta fram koderna till kommentarerna i denna alfabetsdjungel... efter mycket om och men så lyckades jag till slut och jag har ingen aning om vilken av alla ändringar jag gjorde som var den rätta hahaha. Jag i ett nötskal. Men men nu funkar det iaf så nu är det bara att kommentera på :)

Kram på er  

fix och trix...

  2009-02-16    10:31:51
av bloggen.

Blir aldrig färdig med min blogg för jag blir ju aldrig nöjd och så tycker jag det är skitsvårt ju. Har aldrig gjort eller hållit på med sånt här så det är ju som att lära ett barn gå eller nått. Har sett andras bloggar som är jättefina hur fan gör dom????  *sliter av mig håret* Iof så har dom säkert utbilding eller haft tid att lära sig sånt.
Själv har jag ju inte så mycket tid som jag skulle vilja för att lära mig mer om design när man har jobb, 3 barn och en sambo som man vill umgås med på kvällarna. Den enda tiden jag har för att lära mig lite är på dagarna när jag är ledig men den tiden går väääldigt fort

På g igen

  2009-02-16    09:45:31
Äntligen så har datorn kommit igång igen efter nästan en veckas väntan *jippiiie* Jag lyckades ju på något sätt göra så att datorn inte ville starta igen när jag flyttade om lite saker på skrivbordet. Så det var ju bara till att köpa en ny hårddisk så vi kunde få igång datorn  och nu funkar den fast vi har typ bara internet på den ännu för vi har inte fört över alla grejor än från den andra disken (behöver ju en till sladd til den gamla hårddisken) .

Sjuklingen...

  2009-02-09    20:55:45
I morse så tyckte jag verkligen synd om min lilla sjukling, det verkade tydligen inte nog med att han har halsfluss... för vid 7 tiden i morse så kom Casper upp till mig i sängen för att mysa men precis när jag skulle gå upp för att väcka Oscar så säger Casper att han måste kräkas.
Det är inte sant tänkte jag och hoppades att han inte lyckats få magsjuka oxå. Jag fick lite små panik och sprang för att hämta en handuk att skydda sängen med samtidigt som jag skulle väcka Oscar för att han skulle hinna äta frukost innan han åker till skolan. Jag hann göra iordning halva frukosten när jag hörde Casper ropa från fårat sovrum och sa till Oscar att han får fixa resten av frukosten själv. 
Medans jag ringde sjukvårdsupplysningen och "satt" i kö så var jag tvungen att ringa grannen och fråga om Oscar kunde åka med  dom till skolan eftersom jag inte kunde lämna casper eller ta med honom i bilen, tack och lov så gick det bra så jag sa till Oscar att gå till grannen när han var färdig.
Men sedan kl 12 idag så har Casper mått bra så det var nog inte magsjuka *tack och lov* utan jag tror att eftersom Casper är lite snorig så blev det lite för mycket för stackarn.

Här ligger stackarn alldeles utslagen på golvet vid kaminen, han hade somnat på golvet så Denice hämtade täcke, kudde och kaninen åt honom hon är så gullig :) och jag hämtade ett täcke och vek ihop som han kunde ha som en madrass. Hoppas han mår bättre i morgon :s

Nä nu ska jag gå och sätta mig i soffan med gullet för att kolla på CSI:NY och sen ska jag se Johan Glans i programmet RAW som kommer efter, Johan Glans is the shit! Sen blir det nog sängen för mig.

Hörs mer i morgon
Kram

Ingenting

  2009-02-07    21:21:38
I dag har det inte hänt så mycket... är jobbhelg så jag har jobbat mellan 7-15 idag. Haft roligt på jobbet men det brukar jag ju iofs ha.

Kände igår att jag börjar känna mig konstig i halsen det typ bränner och killar på samma gång i halsen och vill inte försvinna... har haft det en gång förut för inte så länge sen men då var det värre, sov nästan inte en blund och varvade halstabletter ed baffusin hela natten men inget hjälpte. Så jag trodde då att det kunde va halsbränna, så duktiga lilla jag tog mig ju till apoteket för att köpa medicin för halsbränna och tänkte att äntligen kommer det gå över men icke sa nicke det hjälpte inte ett svkatt för den brännande känslan ville inte gå över. I typ 3-4 dar hade jag den där kännslan i halsen som gradvis försvann men nu är tillbaka, jäkla skit oxå :( Jaha det går väl över som alla andra krämpor jag har hahaha :D  

Nä nu så ska jag sätta mig i soffan och slöa med älsklingen & försöka övertyga honom att han vill se melodifestivalen med mig :) men jag kommer säkert slummra till och han passar på att byta kanal :D

Ha de gött
Kram

Vårdcentralen nästa

  2009-02-06    09:16:38
Min yngsta son har haft feber i tre dar nu och igår upptäckte vi att han var svullen och knölig (lymfkörtlarna?) långt bak på halsen och hade jätte ont där *stackarn*. Så det blev till att ringa vårdcentralen i morse och han fick en tid hos läkaren idag kl 10.15. Så nu ska vi ta och äta frukost för att sen göra oss i ordning för att åka.

Skriver mer sen efter läkarbesöket

Jaha... nu har vi varit på Vårdcentralen för att kolla varför Casper mår så dåligt. Det första han fick göra när vi kom dit var att ta ett halsprov och han va jätteduktig, sa inte ett ljud när hon på labbet grötade runt med en lång bomullspinne på hans halsmandlar... hon blev lite chockad när hon såg hur stora dom va, hon kunde knappt se ner i halsen på honom, inte konstigt att han inte ätit så mycket på sistonde :s Casper har ju inte klagat på halsont så vi har ju inte haft en tanke på att kolla hans halsmandlar.
Nu var det bara att vänta på att läkarn skulle ropa upp oss (vilket tog typ en kvart som vanligt). När vi äntligen fick komma in på rummet så sa hon att Casper har halsfluss. Så nu ska han äta kåvepenin 2 ggr om dan i 10 dagar. Han som verkligen hatar medicin och börjar spotta innan ens medicinen har  kommit i närheten av munnen :( 
Men han har faktiskt varit jätteduktig och tagit medicinen, med lite mutning som klubba och glass förståss ;) men det är han värd :)


Här är våran lilla sjukling som är stel och sne i nacken för att han har feber (han blir alltid så då och vet inte varför!?)

Hoppas ni mår bra iaf :) Kram

Nu kanske det är dags...

  2009-02-05    09:54:07

att börja blogga lite igen. Sidan är inte riktigt klar tar ju sån tid så det är bäst att tjuvstarta lite :)
Igår så fyllde äldsta sonen 8 år *hipp hipp hurra*
Det är ju konstigt det där att man ser barnen växa och bli äldre men själv så är man fortfarande 20 ;) Så igår blev det en tripp till Nyköping för att köpa resten av presenterna som vi inte hann i helgen, passade oxå på att köpa Johans försenade julklapp som var slut när jag skulle köpa den sist *typiskt* Han önskade sig skivstång och hantlar när han fyllde år och det lyckades jag få tag i, problemet var att dom vägde 70kg så han fick öppna sin present i bagageluckan på bilen, 70 kg kan inte jag rubba ;) till jul så önskade han sig en träningsbänk så att det skulle gå bättre att träna... han har kämpat på och fått träna i sängen som är för mjuk och lånat oscars skrivbordsstol så den sprack av tyngden *hahaha* bara att åka till IKEA för att köpa en ny ;) Men som sagt igår köpte jag äntligen den efterlängtade träningsbänken.




Så här ser den ut... så nu så kan han träna både armar ben och bröst. Värsta muskelknutten kommer han att bli.  Me like :P

Nä nu får det vara bra för den här gången dags att pilla lite till i bloggen så den blir färdig nån gång.